dimecres, 31 de maig del 2017

Esterri d'Àneu el centre de les Valls d'Àneu

Esterri d'Àneu és el primer municipi que acollirà el Mènsula aquesta 4a edició. Un lloc privilegiat per estar ubicat al mig de les Valls d'Àneu i que ens ofereix un fum d'activitats per a poder guadir un cap de setmana.

Interior de l'Ecomuseu
Foto: senders.pallarssobira.cat
Un dels punts d'interès d'Esterri d'Àneu és l'Ecomuseu de la Valls d'Àneu, on el visitant s'endinsarà, d'una manera activa i participativa, en les formes de vida del Pallars de principis del segle passat. A la Casa Gassia és on es realitzarà l'actuació d'AfterPlay de Teatre de Butxaca el dissabte 3 de juny a les 8 de la tarda.

Altres punts d'interès que ens trobem a Esterri d'Àneu són: l'antiga església de Sant Vicenç, l'església parroquial de Sant Vicenç, el pont romànic, la creu del terme, el barri vell o el passeig que hi ha vora riu. Una atractiva passejada per la localitat.

Per als que els agradi la natura, ja sigui a travès del senderisme, la bici de muntanya o en cotxe 4x4, podran gaudir de diferents rutes que surten des de la localitat:
 Al següents enllaços podreu trobar més informació per passar un cap de setmana a Esterri d'Àneu i visitar les Valls d'Àneu:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada