dimecres, 31 de maig del 2017

Un dia per Artesa de Lleida

Artesa de Lleida, a la comarca del Segrià, és el segon municipi que acull una de les actuacions del Cicle Mènsula, en aquest cas l'òpera buffa de La Serva Padrona al Teatre Municipal a les 8 de la tarda.

Ermita de Sant Ramon No Nat
Foto: elblogdelmon.blogspot.com

Artesa de Lleida és recomanble per anar a passar el dia, al costat de la ciutat de la Lleida, fer un tumb per descobrir la Vileta (barri antic) i descobrir el patrimoni arquitectònic d'aquest municipi com són l'esglèsia neoclàssica de Sant Miquel, la Capella de Sant Ramon No Nat o la Casa Gallart. També podem gaudir del Museu Local d'Arqueologia ubicat als soterranis de l'Ajuntament on es poden observar restes ibèriques i romanes entre d'altres (al no trobar cap horari per internet sobre l'obertura del museu adjuntem els telèfons que hi disposen al web municipal: 973.167.162 i 973.167.315).

A més, per Artesa de Lleida transcorren diferents rutes (us enllacem a l'espai de wikiloc on els usuaris han disposat les rutes que han realitzat i que passen per Artesa de Lleida). Alhora esmentar que gairebé la meitat de terme en la seva vessant Sud, en direcció a Aspa, està declarat zona PEIN (Pla d'Espai d'Interés Natural).

Enllaços:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada